Waarom Camperplein Oss?


Veilig en bewaakt stallen ...


Daar wij in het verleden zelf een camper in ons bezit hadden, weten wij hoe belangrijk het is dit waardevolle bezit veilig en bewaakt te stallen. Maar ook het halen en brengen wanneer het u zelf uitkomt, klein onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden aan en in de camper kan op deze plek plaatsvinden. Een plek waar je tegelijkertijd samen met andere camperaars bent.

 

Wij hebben het voormalig terrein aan de Habsburgstraat 25 omgebouwd tot een Camperplein waar dit alles op één plek kan gaan plaatsvinden. Doelstelling van Camperplein Oss is dan ook om het terrein verder te ontwikkelen tot een compleet Camperplein.

 

Inmiddels zijn de camperboxen en buiten opstelplaatsen verhuurd. Maar mailt u ons gerust, want het is mogelijk om op de wachtlijst te komen.

 

Een goede relatie met huurders is noodzakelijk om het terrein verder uit te werken tot een compleet Camperplein tot tevredenheid van de huurders. Voor ideeën/opmerkingen/tips kunt u ons een mail sturen.

 

Wij zijn ons bewust dat u een behoorlijk bedrag per jaar/kwartaal betaalt om uw camper te kunnen stallen bij Camperplein Oss. Daarvoor bieden wij een Camperplein met diverse mogelijkheden !

 

Tip: U kunt uw camper tijdens de stalling schorsen van motorrijtuigenbelasting.

 

Mocht u willen huren of informatie willen, vult u dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.