Waarom Camperplein Oss?


Veilig en bewaakt stallen ...


Daar wij in het verleden zelf een camper in ons bezit hadden, weten wij hoe belangrijk het is dit waardevolle bezit goed veilig en bewaakt te stallen. Maar ook het halen en brengen wanneer het u zelf uitkomt, klein onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden aan en in de camper zou op deze plek kunnen plaatsvinden. Een plek waar je tegelijkertijd samen met andere camperaars bent.

 

Wij hebben het voormalig terrein aan de Habsburgstraat 25 omgebouwd tot een Camperplein waar dit alles op één plek kan gaan plaatsvinden. Doelstelling van Camperplein Oss is dan ook om het terrein verder te ontwikkelen tot een compleet Camperplein.

 

Fase 1 is afgerond, er zijn inmiddels 10 nieuwe camperboxen verhuurd. Tijd en een goede relatie met huurders is noodzakelijk om het terrein verder uit te werken tot een compleet Camperplein tot tevredenheid van de huurders. Voor ideeën/opmerkingen/tips kunt u ons een mail sturen.

 

De 2e fase is reeds van start gegaan met nog 12 te bouwen camperboxen en wellicht 2 deelboxen. Tot maximaal 40 camperboxen kunnen we realiseren. We willen daarbij voldoende rangeermogelijkheden waarborgen.

 

Wij zijn ons bewust dat u een behoorlijk bedrag per jaar/kwartaal betaalt om uw camper te kunnen stallen bij Camperplein Oss. Daarvoor bieden wij een Camperplein met diverse mogelijkheden !

 

Tip: U kunt uw camper tijdens de stalling schorsen van motorrijtuigenbelasting.

 

Mocht u willen huren vult u het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.